Gratis banner maken via Bannermaken.nl!
Winkelwagen


Gratis banner maken via Bannermaken.nl!

Phiten Kettingen


Door simpelweg Phiten producten te dragen, kan het lichaam ontspannen. Een Phiten ketting is een onmisbaar voorwerp voor het verlichten van stress en vermoeidheid in ons dagelijks leven.

De keuze uit veel verschillende kleuren en ontwerpen is slechts één van de redenen voor hun populariteit. In alle aspecten van het leven - van alledaagse activiteiten tot topsport prestaties - Phiten producten kunnen helpen bij het maximaliseren van de potentiële energie en kracht in het lichaam.

Dit is waarom zoveel topsporters Phiten producten gebruiken!

Klassiek

KlassiekDe zachte stof aan de buitenkant is bekleed met Aqua-Titanium ™. De flexibele kern is een Micro Titanium Sphere en elastomeerverbinding. Behalve om de nek kan de ketting ook dubbel om de pols of enkel gedragen worden om ook hier het ongemak te verlichten en ontspanning te bevorderen.


25.40  € 15.72
Sport

SportDeze siliconen ketting is ingebed met geconcentreerde Mirco Titanium Sphere zones. De sportieve stijl en het vochtbestendig materiaal maakt het ideaal voor sportieve activiteiten. Kan helpen de bloedsomloop te verbeteren en het bevorderen van ontspanning in de spieren. 100% siliconen.


32.52  € 21.63
MLB

MLBHier de officiële team ketting gedragen op het veld door de MLB spelers. Bevat Phiten's exclusieve Aqua-Titanium ™ technologie, dit product kan helpen om een ​​stabiele energiestroom door het hele lichaam te bevorderen. De voordelen hiervan zijn meer duurzame energie, minder vermoeidheid, kortere hersteltijd en meer ontspannen spieren.


40.67  € 35.83
X30

X30Phiten's exclusieve X30 ketting is voorzien van een diamant motief langs elke kant. Elke streng is bekleed met Aqua-Titanium ™ in X30 sterkte.


29.48  € 18.59
X50

X50De high-end versie van X50 bestaat uit 2 Titanium zijde ringen met een briljante dual kleurcontrast. De High End-versie worden ook ondergedompeld in X50 concentratie van Aqua Titan.


54.90  € 36.75
X100

X100Het coole en mooie uiterlijk verbergt het prestatievermogen.

De immaculateness van de gepolijste "puur titanium" en de perfecte eenvoud helpen de prestaties en de motivatie van degenen die streven aan te wakkeren.


181.50  € 121.00