Gratis banner maken via Bannermaken.nl!
Winkelwagen


Gratis banner maken via Bannermaken.nl!

Phiten Armbanden


Simpelweg door het dragen van Phiten producten, kan je lichaam ontspannen. Onze kettingen en armbanden zijn een onmisbaar voorwerp voor het verlichten van stress en vermoeidheid in ons moderne leven .

De grote verscheidenheid van kleuren en ontwerpen brengt een element van plezier en is slechts een van de vele redenen voor hun populariteit . In alle aspecten van het leven - van de dagelijkse activiteiten tot atletiek - onze producten kunnen helpen bij het ​​maximaliseren van je potentiële energie en kracht .

Dit is de reden waarom zoveel topsporters Phiten producten gebruiken.

MLB

MLBHier de officiële team armband van MLB. De 100% siliconen armband is bestand tegen zweet; perfect voor (top)sporters. De binnenkant is ingebed met Micro Titanium Sphere zones. Dit product kan helpen om de energiestroom te stabiliseren in je hand, pols en arm om de flexibiliteit en de bloedsomloop te bevorderen.


31.51  € 25.46
Klassiek

KlassiekDe armband klassiek heeft een zachte AQUA - TITANIUM® gecoate band met klitteband sluiting.


16.26  € 9.00
X30

X30De X30 armband is voorzien van een omkeerbare voering en kan dus met twee verschillende designes gedragen worden.


19.83  € 12.57
Sport

SportDe Titanium Cross Type Armband is een eenvoudige siliconen armband met een futuristische asymmetrisch ontwerp. Deze armband is perfect voor tijdens het sporten en/of dagelijks gebruik.


21.34  € 12.87