Gratis banner maken via Bannermaken.nl!
Winkelwagen


Gratis banner maken via Bannermaken.nl!

Wimperextensions


Semipermanente haartje voor haartje wimperextensions.

Deze ‘one by one’ wimperextensions zijn een wereldwijde trend en zéér populair bij buitenlandse sterren en Bekende Nederlanders. 

Het effect van wimperextensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamorous uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend of dat je een wondermascara hebt gebruikt. Begin je er eenmaal aan dan wil je jezelf eigenlijk niet meer zonder zien. Het voordeel is ook dat je je ogen praktisch niet meer hoeft op te maken. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. 



Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken meer naar hebt en niet riskeert om met uitgelopen mascara en oogpotlood uit de zee of het zwembad te komen. Fluweelachtig en sensuele wimpers zonder mascara maar wel de mascaralook! ‘s Morgens wakker worden met zwoel omlijste ogen.

Wimperextensions is de wereldwijde trend! Ideaal voor de vrouw die zich niet iedere morgen wil opmaken maar toch goed voor de dag wil komen. Kortom de lange volle wimpers waar iedere vrouw van droomt!

De behandeling duurt ongeveer anderhalf tot 2 uur. De wimperextensions worden één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciaal voor deze procedure ontwikkelde formaldehyde vrije High Performance lijm.

Deze methode is niet te vergelijken met de zogenaamde trosjes, wimperstukjes of wimperstrips en blijven circa 6 tot 8 weken zitten. Na ongeveer 3 tot 4 weken is een refill aanbevolen voor een optimaal resultaat.

Ik verwelkom je graag in mijn salon!
Groetjes Monique
 
Tarieven

Nieuwe set (boven) € 79,00

Bijvullen
Binnen 2 weken € 29,00
Binnen 3 weken € 39,00
Binnen 4 weken € 49,00

Verwijderen € 15,00

Afspraak maken / informatie opvragen:

Vul hieronder je contactgegevens in en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Mijn gegevens: