Gratis banner maken via Bannermaken.nl!
Winkelwagen


Gratis banner maken via Bannermaken.nl!

Wie is Phiten?


PHITEN CO,Ltd. Japan
Directeur
Yoshihiro Hirata


Al onze producten weerspiegelen Phiten's compromisloze zoektocht naar gezondheid. Ons doel is om gezondheidsbevorderende technologieën en producten aan te bieden. We zullen nooit een item dat een slechte invloed zou kunnen hebben op de gezondheid bieden. Dat is onze filosofie.

Na onderzoek van de betekenis van de gezondheid ten heden dagen, richten we onze aandacht op de natuurlijke genezende kracht van het lichaam. Door de hectiek van het moderne leven, wordt het lichaam verzwakt door vermoeidheid en stress. Het energiesysteem van het lichaam beïnvloedt alles van hoe het lichaam reageert. Phiten producten kunnen helpen om evenwicht te brengen in de energiestroom door het hele lichaam. Een juiste energiebalans helpt bij ongemak, verlicht de snelheid van herstel en gaat vermoeidheid tegen.

Door middel van speciale onderzoek hebben we een aantal unieke wellness-technologieën en producten ontwikkeld. Daarmee hebben we het vertrouwen van veel consumenten gewonnen en steeds meer sporters gebruiken onze producten. We bouwen op dit vertrouwen om nieuwe producten aan te bieden, aan te passen en het toepassen van onze technologieën voor een breder scala van toepassingen voor de gezondheid en welzijn te ondersteunen.

Phiten blijft uitdagingen zoeken door meer producten te ontwikkelen om de gezondheid van het menselijk lichaam te verbeteren.

Van oorsprong is onze naam: Phiten
Gebaseerd op de Griekse letter PHI F en de exponent 10,wat ons doel symboliseert; het maximaliseren van de perfecte balans vinden in de natuurlijke wereld.