Gratis banner maken via Bannermaken.nl!
Winkelwagen


Gratis banner maken via Bannermaken.nl!

Veel gestelde vragen


Wat is Phiten?
Phiten is een reeks aan titaniumhoudende producten afkomstig uit Japan. Deze producten helpen het stabiliseren van de elektriciteit in het menselijk lichaam. Door ontwrichting van deze elektrische stroom, zijn spieren vaak verkrampt, wat pijn signalen afgeeft. Door het gebruik van Phiten producten, ontspannen de spieren en verbetert de bloedsomloop, waardoor de pijn vermindert of zelfs verdwijnt. 

Wat is Titanium?
Titanium is een lichtgewicht, corrosiebestendig, non-allergisch metaal. Het wordt onder andere gebruikt op medisch gebied, omdat het verenigbaar is met het menselijk lichaam. Zo worden pacemakers van Titanium gemaakt, maar ook de pennen en schroeven voor gebroken botten. 

Wat is Aqua-titanium?
Titanium vermengd met water. Dit is de eerste keer dat titanium moleculen gecombineerd worden met water moleculen. Deze technologie zorgt er voor dat titanium zich kan hechten aan stoffen, zoals kleding. 

Werkt het snel?
Sommige mensen voelen het effect van Phiten direct. Bij anderen duurt het soms wat langer. Dat verschilt per persoon. 

Zijn de Phiten producten alleen voor sporters?
Phiten producten zijn goed voor dagelijks gebruik. Of je nu een stressvolle dag op het werk door moet komen, klusjes rond het huis doet, of gewoon relaxed op de bank zit. 

Kan het kloppen dat het warm wordt? Ik voel mijn huid warmer worden.
Sommige Phiten gebruikers zeggen dat ze een gevoel van warmte ervaren wanneer zij een Phiten product dragen. Wij veronderstellen dat dit komt door dat de bloedsomloop verbeterd.

Hoe lang duurt de werking van mijn Phiten ketting en mag deze nat worden?
De werking is voor altijd. Echter de stof van het product kan slijten. De ketting mag nat worden zonder dat het effect verdwijnt. Door het dagelijks dragen van de ketting kunt u in verband met hygiëne de ketting op de hand wassen en laten opdrogen. Gelieve niet in de sauna te dragen. 

Zit er titanium in de t-shirts?
Ja, in alle Phiten producten zit titanium verwerkt. Door middel van de Aqua-titanium technologie wordt het titanium samengesmolten met elke vezel van de stof. Het titanium kan er niet uitgewassen worden, zelfs niet na het wassen in de wasmachine. 

Hoe moet ik de Phiten tape gebruiken?
De tape is bedekt met een laagje gecarboniseerd titanium. Plak de tape op de plek waar het pijn doet of waar u last heeft van stijve spieren. We raden u aan om de tape 2 tot 3 dagen op de huid te laten zitten en daarna te vervangen, mits de klacht natuurlijk weg is. De tape kan ook onder de douche gebruikt worden. Let wel op dat u de tape plakt op een schone droge huid en niet op (open) wondjes. 

Wat is het verschil tussen de Up’s en disc tape?
De discs worden vaker gebruikt voor een kleiner gebied, zoals de nek en schouders. En de Up’s worden gebruikt voor de grotere spiergroepen, zoals de rug en benen. Echter de werking van beide tapes is het zelfde.